BejelentésTibeti hangterápia
A szeretet gyógyítani hivatott.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A várandósság is hihetetlenül izgalmas, de az anyaság élménye még áthatóbb erejű. Minden egyes nap az újról és az ismeretlenről szól, légy hát mint egy folyó: mindig csak a jelenben élve, mégis magadnak és babádnak időt adva, végül a tengert elérve erős szeretetáramlás... Tested védelméből most már kilépett a babád, és méhed körülölelő biztonságát a szereteteddel pótolhatod.
Nagyon nehéz munka ez! Sok könny folyhat el lelkünkből, mire valamennyire biztonságban érezhetjük saját anyaságunkat, mire az újdonsült felelősséget nemcsak félelemmel vegyes várakozással, hanem ellazult természetességgel fogadhatjuk már.Egyedül azonban nem vagy: erőt mindig babád szeméből meríthetsz, érdemes sokat nézegetni... Legjobb tanítód saját babád lesz!


A kezelés alatt az anyuka nem ellátja a babáját, nem "dolgozik rá", táplálja, tisztítja, óvja, ringatja, stb. hanem közösen élvezik az együtt töltött perceket. Ez az együttlét a lehető legjobb minőségű: abból a fajtából való, mely örömmel és kreativitással teli, és a mama és a baba közötti szabad szeretetáramlást erősíti, sőt teszi tudatosabbá.

 • Kedvezően befolyásolja a test – szellem – lélek harmóniáját
 • Pozitívan befolyásolja az esetleges energiadeficitet
 • Segít a mamáknak a szülés utáni minél hamarabbi regenerálódásban, mind fizikai, mind mentális szinten
 • Segíti a csecsemő fejlődését, kedvezően befolyásolja az idegrendszer érését, és a mozgásérzékelést
 • Erősíti a kötődést
 •  

   

   
  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!